COMUNICATE, EVENIMENTE, EXPOZIȚII TEMPORARE

“Originea operei de artă. Repere ale artei plastice dâmbovițene” – un nou eveniment cultural organizat la Muzeul de Artă din Târgoviște

Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște găzduiește joi, 24 august 2023, ora 11:00, la Muzeul de Artă, cafeneaua culturală cu tema Originea operei de artă. O poartă de intrare în lumea inefabilă a creației și a percepției artei.

Un popas la Muzeul de Artă din Târgoviște este un prilej pentru descoperirea și savurarea atmosferei sfârșitului de secol XIX și a influențelor baroce conservate în arhitectura, decorațiunile și mobilierul clădirii, fostul sediu al Prefecturii județului Dâmbovița.

Lansăm o invitație celor pasionați de Artă la descoperirea exuberanței stilistice, a stării de grație a creatorului operei de artă și a emoției trăite de cel care o contemplă. Într-o atmosferă cordială, în acorduri de muzică barocă.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Dâmbovița în parteneriat cu Asociația EuroTrainer, în cadrul proiectului Conservarea, restaurarea și valorificarea clădirii ”Fosta școală de cavalerie” în vederea consolidării identității culturale a județului Dâmbovița, finanțat prin granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *