COMUNICATE, EVENIMENTE

Lansare de carte la Muzeul de Istorie din Târgoviște: „Dincolo de porți” (autor Luci Coarnă) sau povestea dramatică a unui român care a dorit libertatea cu orice preț

Sâmbătă, 25 martie 2023, de marea sărbătoare creștin-ortodoxă Bunavestire, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal Curtea Domnească, și Editura Cetatea de Scaun din Târgoviște vă invită la un eveniment literar.

De la ora 11:00 are loc lansarea romanului „Dincolo de porți”, semnat de Luci Coarnă. Un roman bazat pe fapte reale. O poveste de viață despre curaj, curajul unui om de a înfrunta orice pentru a ajunge într-o lume liberă de comunism.

Romanul, sugestiv intitulat „Dincolo de porți”, este, de fapt, povestea dramatică a zeci de mii de români care au încercat, unii au și reușit, cum este cazul eroului cărții, să rupă „lanțurile” și, cu riscul de a ajunge într-o închisoare sau chiar în mormânt, să simtă și să trăiască libertatea.

Autoarea, doamna Luci Coarnă, va vorbi nu numai despre „aventura” eroului cărții, care este chiar soțul dumneaei, dar și despre „aventura” scrierii romanului. Un roman în care nu aveau cum să fie prezente emoția și suspansul, atâta timp cât este inspirat din fapte reale.

Evenimentul se va bucura de prezența invitaților: Mihai Șerbănescu, Bogdan Petry și Aurora Solomon.

Ansamblul „Florile Malului” (coordonatori: Costi Florin Ganga, Gabriel Stoica) va încânta invitații cu un scurt program artistic.

Vă așteptăm sâmbătă, 25 martie, ora 11:00, la Muzeul de Istorie (Târgoviște, Calea Domnească, nr. 189).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *