img1Expoziţia ”Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Școlii de Ofițeri „Ferdinand I” la spațiul profan al procesului și execuției soților Ceaușescu și al sfârșitului regimului totalitar din România” deschisă în fosta unitate militară 01417, situată pe Bulevardul Carol I, nr. 49, se bucură de aprecierea turiştilor care vin în municipiul Târgovişte, unii dintre ei având ca principală motivaţie vizitarea acestui obiectiv muzeal.

Joi, 3 octombrie 2013, a trecut pragul acestui muzeu vizitatorul cu numărul 1000. Se numeşte Petcu Monica, este din localitatea Ploieşti, judeţul Prahova şi a vizitat Târgoviştea cu ocazia participării la cea de-a X-a ediţie a simpozionului intitulat „Calitatea Energiei Electrice – CEE 2013”, organizat de SDEE Târgovişte.

Până în prezent, numărul turiştilor este destul de mare, ţinând cont de faptul că deschiderea acestuia s-a făcut în data de 3 septembrie 2013, iar majoritatea celor veniţi sunt turişti străini.

Expoziţia poate fi vizitată de marţi până duminică între orele 9,00 – 17,00, iar preţul de intrare este de 7 lei, pentru elevi, studenţi, pensionari aplicându-se o reducere de 50%.  

Mai jos, sunt prezentate impresii ale turiştilor veniţi din toate colţurile lumii să viziteze expoziţia.