EXPOZIȚII TEMPORARE

Expoziție de pictură Roxana NECȘOIU

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, vă invită să vizitați expoziţia de pictură a tinerei Roxana Neșoiu, care va fi deschisă oficial joi, 3 noiembrie, la ora 1500, la parterul Muzeului de Artă din Târgovişte.

Expoziția cuprinde creațiile tinerei absolvente a Colegiului Economic „Ion Ghica” din Târgoviște, Roxana Necșoiu. Aceasta dorește să prezinte publicului, printre lucrările de pictură, compoziții / creații realizate în tehnici mai puțin uzuale – colaje din doze de aluminiu –, ceea ce înnoiește registrul de tipologie artistică de pe simezele Muzeului de Artă.

Pasionată de lumea artelor, dar mai ales de pictură, Roxana Necșoiu împărtășește vizitatorilor trăirile sale născute din impresiile ei asupra lumii contemporane. Ceea ce vizitatorul poate descoperi prin această expoziție, a unei tinere amatoare de artă, reprezintă nu lucrări profesioniste – nefiind vorba de vreun studiu în domeniul artelor –, ci expresivitatea, pasiunea pentru artă, curiozitatea explorării marilor maeștrii, talent și un spectru larg de creativitate în care tehnica urmează a fi deprinsă.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 3 noiembrie – 8 decembrie 2022, la Muzeul de Artă, Calea Domnească, nr. 185, de marți până duminică, în intervalul orar 9:00 – 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *