COMUNICATE, EVENIMENTE, EXPOZIȚII TEMPORARE

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ATESTAT 2022-2023 A ELEVILOR LICEULUI DE ARTE „BĂLAȘA DOAMNA” TÂRGOVIȘTE

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, în parteneriat cu Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște vă invită la expoziția cu lucrări de pictură a elevilor clasei a XII-a, înscriși pentru obținerea Atestatului profesional.

În expoziție se regăsesc lucrările de atestat ale următorilor elevi, viitori artiști: Elena UȚĂ, Ștefan NICOLAE, Ana CĂRARE, Gabriela BOBARU, Denisa DUMITRU, Ioana APOSTOL, Antonia PĂUNA, Claudia CIUBOTARIU, Cristian TECȘAN, Robert LUNGU, Ramona DULEA, Serena STĂNESCU, Daria DUMITRU, Serena PETRESCU, Mara NEACȘU. Tinerii i-au avut ca profesori coordonatori pe Tiberiu Mănguță, Maria Alecu și Larisa Harea. Lucrările, realizate în tehnica picturii în acrilic sau ulei pe pânză, urmează stilul, tematica și cromatică impuse de coordonator, iar subiectul a fost la alegerea tinerilor creatori.

Expoziția, care va fi deschisă oficial în data de 9 mai 2023 la ora 15:00, poate fi vizitată la parterul Muzeului de Artă din Târgoviște până în 22 mai 2023.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *