COMUNICATE, EVENIMENTE, EXPOZIȚII TEMPORARE

EXPOZIȚIE DE ARTĂ PALETE 2023

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște în colaborare cu Liceul de Arte „Bălașa Doamna” Târgoviște vă invită la ediția din acest an a expoziției PALETE a artiștilor dâmbovițeni.

Și în 2023 se continuă tradiția organizării expoziției de artă plastică, PALETE, ajunsă la ediția a XIII-a. 15 autori, dintre care 12 actuali și foști profesori ai Liceului de Arte „Bălașa Doamna”, expun la Muzeul de Artă din Târgoviște lucrări ce evidențiază preocupări personale, reflectate în forme și stiluri plastice diverse.

Printre artiștii participanți amintim: Briena COSTACHE, Barbara POPA, Ioana și Maria ALECU, Mădălina STOIAN, Larisa HAREA, Monica TICĂ, Teodora și Gheorghe SIMION, Tiberiu și Cristian MĂNGUȚĂ, Mihai ȘERBĂNESCU, Bogdan DRĂGOI, Alexandru COMAN, Bogdan OPREA.

Pentru a descoperi mai multe vă așteptăm să participați la vernisajul evenimentului, ce va avea loc în data de 23 mai 2023, la ora 16, în sala de expoziții temporare aflată la parterul Muzeului de Artă.

Expoziția poate fi vizitată de marți – duminică în intervalul orar 9 – 17, până în data de 30 iunie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *